Suosittu Formula 1 -sivusto WTF1 repi huumoria Kimi Räikkösen paluusta kilparadoille Valtteri Bottaksesta tehdyn meemin avulla.

Viime vuonna Italian GP:n jälkeen Bottas-meemi pääsi valloilleen, kun suomalainen vilkaisi televisioruudulta Lewis Hamiltonin ja Max Verstappenin välistä kolaria Monzassa. Tämän jälkeen Bottas käänsi katseensa kameraan hymyillen leveästi.

LUE MYÖS: Kimi Räikkösen mystinen somepäivitys sai fanit hullaantumaan: ”Mitä tämä voisi tarkoittaa?”

Tällä kertaa Hamiltonin ja Verstappenin sijaan ruudulle oli muokattu kuvakaappaukset Kimi Räikkösen Instagramin biosta.

Räikkönen kirjoitti Instagram bioonsa “eläkeellä”, kun F1-ura loppui. Nyt Nascar-paluunsa jälkeen Räikkönen vaihtoi bionsa tekstiksi “kilvanajoa jälleen”. WTF1-sivusto luonnollisesti muokkasi Bottaksen hymyilemään leveästi Räikkösen paluulle.

Jos alla oleva kuva meemistä ei näy, voit katsoa sen myös täältä.