Formula 1 -maailmanmestari Kimi Räikkönen julkaisi Instagramin Tarinat-osiossa faneja askarruttavan päivityksen. Räikkösen julkaisussa oli piirretty valkoinen kysymysmerkki mustalle pohjalle ilman muita selityksiä.

Räikkösen faneille suunnattu Twitter-tili tarttui Jäämiehen erikoiseen tarinaan välittömästi.

– Mitä tämä voisi tarkoittaa? tili kysyi seuraajiltaan.

Päivitys täyttyi osin huumorilla heitetyistä vastauksista, joita fanit alkoivat kirjoittelemaan.

– Uusi sopimus Ferrarille, yksi fani kommentoi kieli poskella.

– Kysymys vaimolle, mitä on ruokana, toinen epäili mystistä päivitystä.

Sosiaalisessa mediassa epäiltiin myös, että Räikkösen päivitys saattaisi liittyä Nascar-talli Trackhouse Racingin uuteen Project 91 -kuljettajaan. Epäilys osoittautui todeksi helatorstaina, kun Trackhouse tiedotti yhdessä Räikkösen kanssa suomalaisen pestistä tallin vierailevana kuskina.

Epäilukset Räikkösen ja Trackhousen yhteistyöstä nousivat, kun Trackhouse tiedotti keskiviikkona, että se aloittaa tuomaan kansainvälisiä tähtikuljettajia vierailijoiksi autonumeroonsa 91 Nascar-kilpailuihin. Räikkönen teki oman somepäivityksensä pian Trackhouse Racingin päivityksen jälkeen.

Räikkösellä on myös aiempaa kokemusta Nascarista. Suomalainen ajoi sarjassa vuonna 2011 kaksi kilpailua pitäessään vapaata F1-luokasta.

Juttua muokattu 26.5. kello 19.12: Lisätty vahvistettu tieto Räikkösen Trackhouse-pestistä.