Renault-pomo: Ricciardon F1-palkintosija Saksassa todisti merkittävän asian

© Kuva: Getty Images

Renault-päällikkö Cyril Abiteboul uskoo Daniel Ricciardon Nürburgringin palkintosijan todistaneen tallinsa ottaneen huomattavia kehitysaskelia.

Kovin tavoittein alun perin kauteen lähtenyt Renault on joutunut tyytymään toistuvasti keskikastin taisteluun. Vaikka taustalla onkin neljä maailmanmestaruutta nykyisen MM-haastajan Red Bullin kanssa, eivät ranskalaiset olleet yltäneet pitkään aikaan lähellekään kärjen tuntumaa.

Saksassa Renault sai kuitenkin viimein kaipaamansa onnistumisen. Ricciardo taisteli Eifelin GP:ssä viime sunnuntaina kolmannelle sijalle.

Palkintosija oli australialaiselle ensimmäinen miltei kahteen ja puoleen vuoteen. Viimeksi mies oli yltänyt palkintokorokkeelle Monacossa vuonna 2018, jolloin hän voitti kisan.

Tallipomolle Abiteboulille mainio tulos oli erityisen mieluinen. Odotettu virstanpylväs todisti vihdoin lukemattomien työtuntien vieneen Renault’ta oikeaan suuntaan.

– Se on vain fakta, että tallimme on kehittynyt. Se näkyy selvästi muutamissa viimeisimmissä kisoissa. Ymmärrämme autoamme paremmin ja säätömme toimivat paremmin, ranskalainen iloitsi.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.