F1-talli Williams on pestannut Dan Ticktumin nuoriso- ja kehityskuljettajakseen.

Ticktum, entinen Red Bull -juniori, kisasi tällä kaudella rikkonaisesti. Hän sai kenkää energiajuomajoukoista heikosti sujuneiden Super Formula -sarjan esitysten jälkeen. Mies solmi kuitenkin sopimuksen DAMS-tallin kanssa kuskipaikasta kauden 2020 Formula 2 -sarjassa.

Red Bull -pomolla jyrkkä näkemys juniorilupauksensa tilanteesta – ”Käyttää välillä suutaan ennen aivojaan”

Ticktum on voittanut kahdesti arvostetun Macaon osakilpailun, minkä lisäksi hän sijoittui 2018 Euroopan Formula 3 -sarjassa toiseksi Mick Schumacherin jälkeen.

Ticktumin ajotaitojen lisäksi hänen rasitteenaan tulee kuitenkin ikuisesti olemaan hänen huono käytöksensä ratin takana ja varikolla.

2015 hän sai peräti kahden vuoden kilpailukiellon täydellisestä pimahduksesta ja vaarallisesta ajosta. Formula 3 -tappion jälkeen hän lateli vähätteleviä ja Schumacheria huijariksi syyttäneitä kommentteja, minkä lisäksi hän mökötti ja raivosi medialle menetettyään viime vuonna mahdollisuuden saada superlisenssi heikosti menneen F3 Aasian kilpasarjan jälkeen.