MM-rallikauden 2020 avaavan Monte Carlon osallistujalista on julkaistu. Kuljettajaluettelo tuottaa myös tietoa WRC-kuskien ensi kauden ajonumeroista.

WRC on ottanut käyttöönsä formula ykkösistä tutun henkilökohtaisen numeroinnin. Hallitsevalla maailmanmestarilla on oikeus numeroon 1, mutta Hyundaille siirtynyt Ott Tänak ei halua hyödyntää sitä. Virolainen ajaa uudessa tallissaan tutulla numerolla 8, näin ollen numero 1 on pois osallistujaluettelosta ensimmäistä kertaa modernin rallin historian aikana.

Listan suomalaisittain mielenkiintoisin nimi on luonnollisesti Toyotan Kalle Rovanperä, joka saa valita täksi kaudeksi itselleen oman numeronsa. Monte Carlon osallistujalistan perusteella suomalainen viilettää jatkossa autolla numero 69.

Osallistujalista paljastaa myös M-Sportin olevan mukana, tosin kahden kuljettajan nimiä ei ole vielä julkaistu. Yleisesti paikkojen uskotaan menevän Teemu Suniselle ja Esapekka Lapille.

Kauden avausralli käynnistyy 22. tammikuuta.

Asiasta uutisoi Suomessa ensimmäisenä rallit.fi.