IS: Jari-Matti Latvalan ralliura ohi? Manageri Timo Jouhki myöntää tilanteen olevan tukala

© Kuva: Getty Images

Jari-Matti Latvalan ura rallin MM-sarjan tehdaskuljettajana saattaa loppua tähän kauteen, vahvistaa miehen manageri Timo Jouhki Ilta-Sanomille.

Latvalan asema Toyotalla on joutunu uhanalaiseksi, eikä tilannetta ole helpottanut lainkaan sarjan kokeneimman kuljettajan tulostaso. Tallipäällikkö Tommi Mäkinen antoikin Walesin rallin jälkeen vahvoja vihjeitä ensi kauden kuljettajakokoonpanostaan, johon Latvala ei kuulu.

LUE MYÖS: ”Toivottavasti löydämme jotain muuta Jari-Matille” – Ilmoittiko Tommi Mäkinen Latvalan ralliuran loppumisesta?

Jouhki myöntää Ilta-Sanomille 34-vuotiaan Latvalan ammattimaisen ralliuran olevan hyvin varmasti ohi, mikäli Toyota päätyy palkkaamaan jonkun muun hänen tilalleen.

– Aika pitkältihän se on niin. Jotain pientä saattaisi olla tarjolla muualtakin, mutta jos Toyotalta ei tule uutta sopimusta, niin sitten Jari-Matin uran jatkuminen on hyvinkin epätodennäköistä, Jouhki myöntää lehdelle.

Vapaita tehdastallipaikkoja on tällä hetkellä vain Hyundailla, minkä lisäksi Fordeja ajattava M-Sport myy kalustoaan yksittäisiä ralleja varten.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.