Tekikö Red Bull oikein antaessaan lähtöpassit Pierre Gaslylle? Tätä mieltä suomalaisfanit ovat

© Kuva: Getty Images

Suomalaiset F1-fanit antoivat oman mielipiteensä Red Bullin päätökseen korvata Pierre Gasly Alex Albonilla.

Uutinen on tällä hetkellä F1-maailman kuumin peruna. Tästä syystä SuomiF1 kysyikin Moottoriurheilun Olohuoneessa suomalaisten F1-fanien mielipidettä asiasta.

Valtaosa vastaajista koki Red Bullin tehneen oikein korvatessaan Gaslyn Albonilla.

– Tämä oli Red Bullille helppo siirto ja käytännössä mitään menetettävää heillä ei ole. Parhaimmillaan pystyy ajamaan hyvistä sijoituksista ja jopa podiumista Maxin kanssa. Huonoimmillaan RBR:n toinen auto jatkaa alkukaudelta tutuilla sijoituksilla, Jari Honka uskoo.

– Odotin Gaslyn ”monottamista”. En joteki odottanu sitä että Albon vielä siirtyis Red Bullille. Ois saanu kasvaa rauhassa ilman paineita. Mutta ei sitä tiedä että vaikka Albon yllättäs. On hän kummiki hyvin ajanu Toro Rossolla tällä kaudella. Mutta ekat kisat menee ihan totullessa Red Bullin autoon Albonilla, Veli-Pekka Pettinen kirjoittaa.

– Albon on ajanut kypsemmin kun moni tulokaskuski, mitä menetettävää on? Matti Valtteri huomauttaa.

Seuraavaksi eniten ääniä sai hyväksyntä korvaukselle, mutta kuljettajan olisi pitänyt olla joku muu Albonin sijasta. Kommenteissa esille nostettiin toisen Toro Rosso -kuskin, Daniil Kvjatin nimi.

– Talli halusi kokeilla miten Albon onnistuu Red Bullilla. Kvyatin taso jo tiedetään. Jos Albon ajaa hyvin niin ajot jatkuu ensi vuonnakin. Jos ei, niin Kvyat nousee Red Bullille. Toki vaihtoehto on ottaa kuski oman ohjelman ulkopuoleltakin, mutta tämä taas antaisi sen kuvan ettei heidän oma ohjelma toimi, Jani Jaskari kommentoi.

Vain pieni osa vastaajista olisi antanut alkukauden kuljettajakokoonpanon jatkua.

Mitä mieltä sinä olet? Liity Moottoriurheilun Olohuoneeseen ja ole osa Suomen suurinta F1-aiheista keskusteluryhmää Facebookissa!