Kuljettajavaihdos F1-sarjan kärkitiimissä! Red Bull osoitti Pierre Gaslylle ovea

© Kuva: Getty Images

Alex Albon korvaa Pierre Gaslyn Red Bullilla. Kuskikaksikko vaihtaa päittäin paikkoja jo kesätauon jälkeen Belgian GP:ssä.

Toro Rossolla alkukauden kisannut Albon korvaa heikosti kautensa aloittaneen ranskalaisen energiajuomayhtiön emotallissa. Jatkuvasti tallikaverilleen Max Verstappenille hävinnyt Gasly on kerännyt 63 pistettä. Tulokaskuski Albonin pistepotti on 16, mutta hän on säväyttänyt toistuvasti otteillaan.

Gasly on saanut toistuvasti kritiikkiä otteistaan sekä medialta, faneilta että jopa tallijohdoltaan. Ranskalainen ei ole päässyt kunnolla sinuiksi autonsa kanssa, eikä hänestä ole ollut Verstappenille kunnollista vastusta.

Sapiskaa tuli muun muassa SuomiF1-sivuston toimitukselta

Gasly suuntaa takaisin Toro Rossolle, jonka ratissa hän kilpaili viime kaudella.

Toista Toro Rossoa ajaa Daniil Kvjat, joka koki Gaslyn kohtalon Red Bullilla muutamaa vuotta aiemmin.