Kimi Räikkösen tallikaveri jatkamassa suomalaisen rinnalla – yksi asia pelastaa heikosti ajaneen Giovinazzin

© Kuva: Getty Images

Kuljettajamarkkinoiden käydessä tällä hetkellä kuumana ollaan Alfa Romeon leirissä touhuun suhtauduttu tyynesti. Talli on jatkamassa nykyisellä kuljettajakaksikollaan myös ensi kaudella.

Kimi Räikkösen jatkoa tallissa ei ole juuri kyseenalaistettu, onhan suomalaisella sopimus ensi kaudesta. Ainoa miestä pois tallista vienyt huhu oli epäilys Ferrarin halusta palkata entinen maailmanmestarinsa takaisin tiimiin.

Unkarin GP:n kisasivut – TV-lähetysajat, uutiset, tulokset

Spekulaatiot ovatkin pyörineet enemmän Räikkösen tallikaverin Antonio Giovinazzin ympärillä. Italialainen on ajanut kauden ailahtelevasti, eikä ehjiä kisaviikonloppuja ole juuri syntynyt. Kauden puolivälissä Giovinazzi on haalinut kasaan vain yhden vaivaisen MM-pisteen Räikkösen 25 vastaan.

Racefans-sivuston toimittajan Dieter Renckenin mukaan Giovinazzi on kuitenkin jatkamassa suomalaisen rinnalla. Ei kuitenkaan juurikaan vakuuttavien esityksiensä ansiosta.

– Räikkösellä on vielä vuosi sopimustaan, minkä lisäksi hän tekee tulosta sunnuntaisin. Giovinazzin osalta huolia ei aiheuta Ferrarin junioriohjelma, sillä horisontissa ei ole ketään lupaavaa kuljettajaa.

Ohjelmaan kuuluvat tällä hetkellä muun muassa Mick Schumacher, Giuliano Alesi ja Robert Shwartzman.

LUE MYÖS: Max Verstappen ja Sebastian Vettel vaihtavat keskenään tallipaikkoja? Kovan luokan F1-toimittajan lähteeiltä hurja arvio


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!