Kerrankin näin päin: Kimi Räikköstä huhutaan takaisin Ferrarille! Kahjolta kuulostavalle skenaariolle järkevä selitys

© Kuva: Getty Images

F1-sarjan silly season käy kuumana, ja huhuihin on vedetty jälleen kerran Kimi Räikkönen.

Sarjan ikänestori on ollut tulevan kauden kuskipaikkaspekulaatioiden keskiössä käytännössä koko uransa. Miehen ajaessa Ferrarilla muodostui lähes perinteeksi puhua miehen aseman tallissa olevan vaakalaudalla. Tätä spekulaatiota harrasti varsinkin italialaismedia, joka petasi Räikkösen menettävän paikkansa tallissa käytännössä joka vuosi suomalaisen kahdeksan Maranello-kauden aikana.

Tällä kertaa tilanne on kuitenkin päinvastainen. Vaikka suomalaisen nauttii ajamisesta Alfa Romeolla, jonka kanssa Räikkösellä on sopimus ensi kaudesta, ei se estä hänen yhdistämistä jälleen kerran Ferrariin. Tällä kertaa rooli on kuitenkin eri. Nyt Jäämies olisi matkalla talliin korvaamaan Sebastian Vettelin.

CircusF1-sivusto povaa suomalaisen olevan Ferrarin ykkösehdokas Vettelin korvaajaksi, mikäli Räikkösen vanha tallikaveri päättää lopettaa uransa. Sivuston mukaan Ferrarin sponsorit kaipaavat Charles Leclercin rinnalle maailmanmestaria, jolloin tallin läpikotaiisn tunteva ja työntekijöiden kunnioitusta nauttiva Räikkönen olisi varteenotettava vaihtoehto.

Näin SuomiF1 povasi kuskimarkkinoita – kuuntele Paalupaikka-podcast!