Alfa Romeolla yhden kierroksen testikokeilu – katseet kuukauden päässä

© Kuva: Getty Images

F1-tallit pitävät katseen aina tulevaisuudessa. Alfa Romeolla ajateltiin kuukauden päähän.

Autosport-lehden tekniikkaraportissa kiinnitettiin huomio tallin toimiin Unkarin GP:n perjantaiharjoituksissa. Kimi Räikkösen tallikaverin Antonio Giovinazzin autoon iskettiin hetkiseksi kiinni takasiipi, jonka hyötyominaisuudet tulevat ilmi nopeavauhtisella Belgian Span radalla, ei syheröisellä Unkarin Hungaroringillä.

Unkarin GP:n topit ja flopit

Italialaiskuljettaja ajoi radan ympäri takasiipimallilla vain yhden kierroksen verran. Se riitti kuitenkin tallin insinööreille, joille tämäkin kilometrimäärä riitti tuottamaan tarpeeksi hyödyllistä dataa kesätauon jälkeen koittavaa kisaviikonloppua ajatellen.

Siipimallin testaaminen ennen kesätaukoa auttaa tallia tekemään mahdollisia hienosäätöjä tauon jälkeen koittaviin nopeavauhtisiin Belgian ja Italian osakilpailuihin.

LUE MYÖS: Kimi Räikköseltä kova väite Alfa Romeosta ja McLarenista Unkarin F1-kisassa