Kimi Räikkönen löysi testeissä ratkaisut Espanjan F1-kisan ongelmiin – ”Jos otettaisiin viikonloppu uusiksi”

© Kuva: Getty Images

Kimi Räikkönen kertoi Alfa Romeon löytäneen Barcelonan testeissä ratkaisuja teknisiin ongelmiin, jotka hidastivat menoa viime viikonlopun Espanjan osakilpailussa.

Kataloniassa ajettiin pari päivää testejä suoraan Espanjan GP:n jälkeen. Kuten aina, osa talleista sai mainioita onnistumisia ja toiset joutuivat pettymään vauhtiinsa.

Tuloksista huolimatta kaikista F1-autoista löytyy aina kehittämisen varaa. Testipäivät ovat arvokkaita, sillä kilpurien testaaminen tositoimissa on nykyisin todella rajoitettua.

Tärkeitä huomiota Barcelonan testeissä tehtiin myös Alfa Romeon leirissä. Räikkösen mukaan Montmelon radalla selvisi niin huomattavia tekijöitä, että Espanjan GP:stä olisi saatu näillä tiedoilla reilusti parempi tulos.

– Ymmärsimme aika paljon asioita ja meillä oli aikaa kokeilla asioita ja katsoa, mitä tapahtuu, Räikkönen taustoitti Racefansille.

Taattua Kimiä! Räikköseltä ”jäämiesmäinen” reaktio C Moren kysymykseen ajomokasta

– Uskon, että jos otettaisiin viikonloppu uudestaan olisimme vahvempia. Siitä huolimatta päivä oli aivan kelvollinen, suomalaiskuski sanoi.

Kimi Räikköseltä rehellistä puhetta tunteistaan Suomea kohtaan – paljasti henkisen kotinsa sijainnin: ”Se on enemmän kotini kuin Suomi”

Lähde: Racefans