Mercedes kärsi kauden ensimmäisen ”tappion”, kun kaksoisvoittojen putki katkesi Monacon GP:ssä. Hopeanuolten ylivoimaa se ei silti hillinnyt.

Max Verstappen riisti Valtteri Bottakselle korvamerkityn kakkospaikan töhöilyllään, mutta Lewis Hamiltonin voitonmarssia suomalainenkaan olisi tuskin pystynyt pysäyttämään.

LUE: Max Verstappenin törttöily tuotti miehelle myös rangaistuspisteitä – kertymää löytyy ennestään

Leijonien finaali hallitsi keskustelua F1-sarjan lehdistötilaisuudessa, Lewis Hamilton ei liittynyt Valtteri Bottaksen kisastudioon: ”En pysy suomalaisten juomatahdissa”

MM-sarjassa Hamilton nykäisi tallikaveriinsa 17 pisteen kaulan. Bottaksen on syytä pystyä katkaisemaan brittikuskin voittoputki seuraavaksi vuorossa olevassa Kanadan osakilpailussa, jotta Hamilton ei karkaa jo liian kauaksi.

Kun mestaruustaistot näyttäisivät karanneen muille, on formulafanien syytä fiilistellä muita taistoja. Sebastian Vettel ja Verstappen käyvät kolmossijasta tiukkaa vääntöä, kuten myös keskikastin kuusi tallia. Kimi Räikkösen kannalta on huolestuttavaa, kuinka Alfa Romeo on menettämässä hyvää virettään. Toiveissa on, että Montrealin kovavauhtinen rata sopisi tallin kalustolle.

Tutustu kuljettajien ja valmistajien MM-pistetaulukkoon kokonaisuudessaan täällä!