Mercedeksen Lewis Hamilton on laittanut merkille Ferrarin viime vuotta paremman testivauhdin.

Ferrari on ollut tämän vuoden Barcelonan talvitesteissä toistaiseksi kiistatta vakuuttavin talli. Italialaisten uuden auton kyyti Sebastian Vettelin ja Charles Leclercin kanssa on ollut todella väkevää.

Mercedes ja Red Bull eivät ole toistaiseksi yltäneet aivan yhtä vahvaan menoon.

GPS todistaa Ferrarin ja Mercedeksen suuren vauhtieron – toinen selvästi edellä

Maranellolaisten ratailmettä on seurattu kadehtien hallitsevan mestaritallin varikkopilttuussa.

– Sille ei varmaan ole mitään lukua, mutta Ferrari on todella, todella vahva nyt, kuten olette nähneet. He ovat ajaneet mainion määrän kierroksiakin, joten heillä näyttää olevan viime vuotta parempi paketti kasassa, Hamilton pohdiskeli Motorsportin haastattelussa.

[readmore from=”talvitestit”]

Brittitähti muistutti kuitenkin siitä, ettei testivauhdista voida vetää vielä liian suuria johtopäätöksiä. Kummallakin tallilla on omat testiohjelmansa, jotka voivat erota toisistaan suuresti.

– He ovat näyttäneet upealta. Me olemme vain pyrkineet syventymään automme ymmärtämiseen, kuten aika lailla jokaisen vuoden alussa, Hamilton avasi.

Iskikö Ferrari jättipottiin? ”Mercedeksen ja Red Bullin kehonkieli kertoo syvästä huolesta”

– Ferrarit näyttävät aina vahvoilta, varsinkin viime vuosina. He ovat aina näyttäneet vahvoilta alussa. Se on odotettavissa. Meille kyse on vain normaalista prosessista ja paiskimme äärimmäisen kovasti töitä, mestaripilotti vakuutti.

Hallitseva mestari Lewis Hamilton latasi varoituksen F1-varikolle – ”Olen valmis hyökkäämään”

Lähde: Motosport