Rallin MM-kolmonen joutui jämätiimiin: ”On pakko tyytyä tähän”

© Kuva: Getty Images

Kun Volkswagen vetäytyi rallin MM-sarjasta, kaikki sen kolme kuljettajaa joutuivat tyhjän päälle. Sebastien Ogier meni Fordille ja Jari-Matti Latvala Toyotalle.

Selkeästi Latvalaa kaudella 2016 paremmin ajanut norjalainen Andreas Mikkelsen joutuu sen sijaan tyytymään Skoda Fabian R5-autoon, jolla ei todellakaan kärjessä taistella.

– Kävi niin, että kaikki WRC-paikat menivät. Oli todella harmi, ja minulle kova paikka, kun Volkswagen lopetti, Mikkelsen sanoo Autosportille.

– Nyt on pakko tyytyä siihen, että ajan ne rallit, jotka ovat mahdollisia. Toivottavasti niitä tulee mahdollisimman paljon.

– Skoda antoi minulle 2011 mahdollisuuden aloittaa ralliurani IRC:ssä, siksi tämä tuntuu tavallaan kuin palaisin kotiin. Ilman sitä mahdollisuutta en olisi koskaan ajanut metriäkään Volkswagenilla.

– Nyt minun on tehtävä työni niin hyvin, että kaudella 2018 tehdastallit ovat minusta kiinnostuneita. Aion nauttia ensi kaudellakin joka metristä. Meillä on hienoja muistoja Skodan kanssa, Mikkelsen vakuutteli.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.