Konkurssin partaalta uusien omistajien voimin pelastuneen Manorin johto sanoo tallin olevan nykyisin edelliskautta vahvempi taloudellisesti.

F1-sarjan kotisivun haastattelemat tallipäällikkö John Booth ja urheilujohtaja Graeme Lowdon sanovat, että tähtäin on nyt pidemmällä kuin yhdessä kisassa tai edes kaudessa kerrallaan.

– Rahoitukseltamme olemme nyt paljon vahvemmassa asemassa. Ongelma, joka meillä oli vastassamme viime vuonna oli samanlainen kuin monilla muilla yhtiöillä – ei mitenkään formula ykkösille erityinen ongelma, Lowdon sanoi.

Organisaatio tallissa on pysynyt jokseenkin muuttumattomana viime vuodesta, lisäsi Booth:

– Rakenne ja toiminta on hyvin samanlaisia. Osa ratainsinööritiimistä on muuttunut, joten muutamat toimintamallit siellä ovat muuttuneet, mutta kokonaisrakenne on sama, hän sanoi.

Tallipäällikkö kertoi, että luvattua täysin uutta autoa kuluvalla kaudelle ei ehkä tule. Tämä ei sinänsä ole huolestuttava merkki.

– Lopputavoite on saada paras mahdollinen tulos kauden 2016 lopussa ja tultaessa kaudelle 2017. Meidän on siis selvitettävä, mikä on paras tapa lähestyä sitä, hän sanoi.