Aika moni sitä epäili, mutta Lotus uskoi siihen.

Nimittäin GP-voittoon, jonka Kimi Räikkönen toi tallille viime viikonloppuna Abu Dhabissa. Lotuksen tallipomo Eric Boullier kertaa tapahtumia seuraavasti:

– Tämä oli ehkä yllätys niille kaikille tiimin ulkopuolisille henkilöille, jotka epäilivät Kimiä, mutta tiimijäsenille se ei ollut. Kimi on varmasti jättänyt jälkensä ja näyttänyt, että hän on palannut Formula ykkösiin ja palannut takaisin parhaassa kunnossa, Boullier tiivistää tiiminsä verkkosivuilla.

– Kimin palkintosijat ja voitto ovat hyviä asioita hänelle, tiimille ja faneille. Lisäksi ”Jättäkää minut rauhaan, tiedän mitä olen tekemässä” -lausahdus on jo Formula 1 -klassikko!

Abu Dhabin voitto sai onnittelijat liikkeelle. Boullier pääsi kokemaan jotain ainutlaatuista.

– Sain yli neljäsataa viestiä radalla ruutulipun jälkeen! Miellyttävä yllätys oli, että muutamat onnittelijat olivat meidän kilpailevia tiimejä, jotka sanoivat olevansa onnellisia meidän puolesta.

– Oli kiva kuulla, että varikolla ihmiset ajattelivat meidän ansainneen voittomme. Myös palkintokorokkeella seisominen tiimipomona oli jotain todella erityistä. Se oli hyvin tunteellinen hetki. Toivottavasti saamme tottua siihen pian.

Seuraavaksi Räikkönen ja Lotus metsästävät täysosumaa Austinissa, jossa ajetaan 18. marraskuuta.