Lotuksen Kimi Räikkönen ei ole saanut kahteen viimeiseen F1-kisaan kunnollista sijoitusta aikaiseksi.

Kanadassa Kimi oli kahdeksas ja Monacossa vasta yhdeksäs. Vaikka ongelmia on ilmennyt, Kimin mielestä hänen ja Lotuksen tiimin välit ovat kuitenkin kunnossa, vaikka epäilijät ovat toista mieltä.

– En tiedä mistä olet kuullut näitä juttuja. Ehkä jos kysyt tiimin pomoilta, saat totuuden. Ei ole eroa ensimmäiseen päivään, jolloin tapasin tiimin, Kimi sanoi Valenciassa ESPN:lle torstaina.

Lotus on osoittanut ajoittain jopa potentiaalia voittoon asti, mutta vielä ei sitä nappikisaa ole osunut Räikkösen kohdalle. Totuuden nimissä täytyy muistaa, että Lotus on silti yllättänyt tällä kaudella.

– Tietenkin, kun saat hyviä tuloksia ja pääset lähelle, koet pienen pettymyksen, kun et voita. Jos olisit kysynyt ennen kauden alkua tiimiltä, olisivatko he tyytyväisiä näihin tuloksiin, he olisivat varmasti ottaneet nämä tulokset. Emme olettaneet olevamme näin korkealla, ja sitten kun alat pärjätä ja et voita, alat odottaa voittamista.