Romain Grosjean, joka keskeytti jälleen heti startissa Monacossa, lähtee Montréaliin ajamaan maaliin asti. Toisin kuin Kimi Räikkönen, hän ei mainitse mitään tiettyjä tulostavoitteita ensi viikon kilpailuun.

– Se tulee olemaan ensimmäinen kertani Kanadassa ja näin ollen tietenkin myös ensimmäinen kertani Circuit Gilles Villeneuvella, ranskalainen sanoo Lotuksen kotisivulla.

– Se on myös rata, joka voi puraista sinua, minkä olemme nähneet vuosien saatossa Mestareiden Muurilla. Vaikkakaan en ole F1-mestari, tulen osoittamaan kunnioitusta kyseiselle osalle rataa!

Grosjean ei kuitenkaan odota erityisiä ongelmia Kanadassa. Hän uskoo oppivansa radat nopeasti ja auto on helppo ajaa.

– Viimeisinä vuosina olen aina tuntunut oppivan uudet radat, joten minulla on kai aika hyvä lähestyminen siihen. Tällä kaudella asiaa auttaa se, että E20 on niin anteeksiantavainen auto ja meillä on erittäin hyvät perusasetukset, mikä tarkoittaa, että pystymme nopeasti parantamaan sitä ja löytämään lisää vauhtia.