Kimi Räikkönen ei usko Monacon kömmähdysten olevan jatkossa ongelma. Tallin kotisivun haastattelema Räikkönen toteaa jälleen, että auto on ollut vahva läpi kauden, vaikkakin ohjausjärjestelmän kanssa työskennellään yhä.

– Me olemme olleet kilpailukykyisiä useimmissa paikoissa ja odotamme samaa siellä (Montréal), mutta kuten aina, on helpompaa puhua ensimmäisen session jälkeen.

– Me kokeilimme jotain erilaista Monacon epätyypillisiin haasteisiin ja se ei toiminut minulle. On mahdotonta testata miten jokin toimii Monacossa menemättä Monacoon. […] Olen tyytyväinen (ohjauksen) perusasetuksiin, joskin se on yhä osa-alue, jonka kanssa teemme työtä.

Räikkönen nostaa viime viikon vaikeuksista huolimatta voiton pöydälle.

– Me olemme olleet nopeita kaikkialla ja me olemme olleet palkintokorokkeella. On vaikea saada kaikkea oikein oikealla hetkellä, missä täytyy onnistua, mikäli haluaa voittaa osakilpailun. Olen voittanut muissa talleissa ja minulla on hyvä fiilis siitä, että Lotus kykenee vahvoihin tuloksiin. Meidän päivämme tulee vielä.