Damon Hill, Michael Schumacherin kilpakumpani 90-luvun puolivälissä, sanoo, että saksalaisen ajaminen 43-vuotiaana on uskomaton osoitus hänen kyvyistään. Britin mielestä F1-sarjan vastuulla ei ole kuitenkaan ajattaa legendaa tuloksista riippumatta. Nico Rosberg tarvitsisi nuoremman tallikaverin.

– Ura riippuu siitä, miten se vertautuu muihin. Siksi olisi tavallaan Nicolle parempi jos hän ajaisi hieman ajanmukaisemman kuljettajan kanssa, koska ihmisillä ei ole selkeää käsitystä Michaelin nykyvauhdista, Hill sanoi PA Sportille.

Schumin ikä on kunnioitettava, mutta ei puolustus, Hill sanoo.

– On uskomatonta, että hän jatkaa yhä, kun taas minä lopetin 12 vuotta sitten, 8 vuotta Schumia vanhempi Hill sanoi.

– Hän on poikkeuksellinen suorittaja, joka selkeästi rakastaa ajamista eikä halua lopettaa. Voin ymmärtää sen. Mutta Formula 1 ei voi kantaa ihmisiä, jotka eivät tee omaa osaansa. Hänen täytyy taistella kaikella mitä hänellä on, jos hän tahtoo jatkaa vielä vuoden tai sitä pidempään.