Sauber-tallin Zhou Guanyun painajaismainen kisaviikonloppu Kanadassa sai jatkoa, kun kiinalaiskuski lipsautti autonsa jälleen seinään.

Zhou menetti autonsa hallinnan ensimmäisessä mutkayhdistelmässä ja kiinalaisen Sauber-auto pyörähti perä edellä aitaan. Hölmistynyt Zhou ihmetteli tilanteen jälkeen autonsa outoa käytöstä, mutta itku ei auttanut markkinoilla.

Auto jäi jälleen kerran radan varteen, eikä Sauber-kuskin viikonloppu ole ollut helppo. Laitteet karkasivat jo perjantain avausharjoituksessa ratavalleihin, joten kiinalaisella on iso urakka saada homma rokkaamaan myöhemmin ajettavissa aika-ajoissa.

Zhou ei loukkaantunut tilanteessa ja kolmas harjoitus jouduttiin luonnollisesti keskeyttämään hetkeksi punaisilla lipuilla.

Formula 1

@F1
Red flag! 🔴

It's Zhou again!

This time the Sauber drops it on the exit of T1, spinning into the barriers and halting the session 🙁

#F1 #CanadianGP

LUE LISÄÄ