Formula 1 -uransa jatkoa kyttäävä Valtteri Bottas avasi sopimuskuvioitaan lauantaina Monacossa.

Suomalaiskonkari on antanut ymmärtää, ettei jatkoa hänen nykyisessä tallissaan Sauberilla ole herumassa, joten Bottaksen leirissä katseet on siirretty muihin tiimeihin.

Suomalaiskuskiin vahvimmin on yhdistetty mediaspekulaatioissa Williams sekä Alpine ja Bottaksen mukaan uutisia hänen tulevaisuudestaan saatetaan saada jo jopa ensi viikon aikana.

– En tiedä itse vielä (missä ajetaan) ensi vuonna, koska mitään ei ole allekirjoitettu, mutta kuten viime viikonloppuna sanoin, niin asioita alkaa tapahtumaan, kommentoi Bottas Viaplaylle lauantaina.

– Positiivisia asioita tapahtuu, mutta katsotaan. Ei tänä viikonloppuna vielä mitään sen kummempaa tuu. Tavoite oikeastaan nyt kuun loppuun mennessä, että ois kaikki selvillä ja se on jo ensi viikolla, sanoi suomalaiskonkari.

Bottaksen edustama Sauber-talli on vajoamassa entistä syvempään suohon suorituskykyyn peilaten. Sveitsiläistallissa on jo aloitettu siirtymävaihe Audin mukaantuloa silmällä pitäen ja tallin henkilöstöä laitetaan uusiksi. Tämä saattaa näkyä tämän ja ensi kaudenkin osalta negatiivisessa valossa tallin ratasuorituksissa.

Sunnuntaiseen Monacon kilpailuun Bottas starttaa kaukaa takaa ruudusta 17. Monacon GP:n lähtöjärjestyksen näet tästä.

LUE MYÖS: Lähde: Yllättävä talli nousemassa Carlos Sainzin totiseksi vaihtoehdoksi

LUE LISÄÄ