Kreikan MM-rallissa oli ohjelmassa jo kilpailun toiseksi viimeinen erikoiskoe. Yhdeksän kilometrin mittaisella puristuksella nopeinta vauhtia tarjoili Hyundai-kuski Dani Sordo, joka käy tiukkaa taistoa rallin kakkospaikasta Toyotan Elfyn Evansia vastaan.

Kilpailu on ollut tapahtumia täynnä ja Kreikan arvaamattomat tiet ovat napsineet uhreja. Lauantain viimeisellä pätkällä rallin johtoon noussut Kalle Rovanperä on sunnuntaina varmistellut kärkipaikkaansa. Rovanperä nousi johtoon Thierry Neuvillen sekä myöhemmin Sébastien Ogierin ongelmien myötä.

– Ei ole helppoa ja meidän täytyy saada homma pakettiin. Toivottavasti meillä on renkaita jäljellä, jotta voimme yrittää tehdä jotain powerilla, veisteli Rovanperä.

Rovanperä yrittänee vielä laittaa lappua lattiaan power stagella, vaikka varmallakin ajolla olisi loistava pistepotti tulossa. Suomalaistähti on ollut tänä vuonna erittäin vahva rallin päättäneillä erikoiskokeilla.

Hyundain Esapekka Lappi on sunnuntaina keskittynyt laskettelemaan maaliin ja napsimaan jotain pisteitä plakkariin. Auto ei ole sopinut latikaiseen ja laitteissa on ollut jos jonkinmoista vikaa pitkin kilpailua. Lappi onnistui luistelemaan jälleen yhden pätkän maaliin, eikä pitoa tunnu olevan edelleenkään.

– Ei yhtään pitoa kovilla, mutta laitetaan pehmeät seuraavaksi, tuumasi Lappi maalissa.

Kilpailussa ajetaan enää yksi erikoiskoe, josta on tarjolla tuttuun tyyliin lisäpisteitä jaossa viidelle nopeimmalle kuskille. Power stage käynnistyy kello 13:15 Suomen aikaa. Kilpailun kokonaistilanne alla.

Kreikan MM-rallin tilanne, EK 14/15

 1. Kalle Rovanperä & Jonne Halttunen, Toyota
 2. Elfyn Evans, Toyota +1:29,2
 3. Dani Sordo, Hyundai +1:31,9
 4. Ott Tänak, M-Sport Ford +4:25,8
 5. Esapekka Lappi & Janne Ferm, Hyundai +6:18,0
 6. Takamoto Katsuta, Toyota +7:09,5
 7. Andreas Mikkelsen, Skoda (WRC2) +9:16,9
 8. Gus Greensmith, Skoda (WRC2) +9:24,6
 9. Yohan Rossel, Citroën (WRC2) +10:38,3
 10. Adrien Fourmaux, Ford (WRC2) +11:33,6
 11. Sébastien Ogier, Toyota +11:38,5
 12. Gregoire Munster, Skoda (WRC2) +11:41,9
 13. Kajetan Kajetanowicz, Skoda (WRC2) +12:11,6
 14. Lauri Joona & Tuukka Shemeikka +12:26,6