Brasilian GP:n uusintalähtö toi mukanaan kaksi uutta kolaria. Kevin Magnussenin sekä Daniel Ricciardon osuman jälkeen kilpailu saatiin aloitettua uudestaan. Ehdittiin ajaa kaksi mutkaa ja sitten rytisi.

Osapuolet olivat viime kaudelta tutut kilpailijat Lewis Hamilton sekä Max Verstappen. Verstappen sai paljon paremman uusintalähdön ja pääsi haastamaan ensimmäiseen mutkaan kokenutta brittiä. Hamilton puristi Verstappenin ulkopuolelle ja sitten loppui tila kesken. Kaksikko osui ja Verstappenin etusiipi tuhoutui. Tilanne on tutkinnassa.

Hamilton putosi sijalle kahdeksan, mutta hänen autonsa ei saanut vakavaa osumaa. Mies on noussut jo kuudenneksi.

Toinen osuma nähtiin muutama mutka myöhemmin. Lando Norris sekä Charles Leclerc osuivat toisiinsa lähettäen Leclercin seinään. Monacolainen pystyi atkamaan kilpailua, mutta on viimeisenä.

– Hän on kusipää, Leclerc kommentoi McLaren-kuskia.

Kilpailua johtaa George Russell. Valtteri Bottas on noussut sijalle 10.

EDIT: Sekä Norris että Verstappen saivat 5 sekunnin aikasakon tilanteistaan.