Mercedeksen Lewis Hamilton ajoi hienon kisan sunnuntaina Paul Ricardin radalla Ranskassa.

Neljännestä lähtöruudusta lähtenyt britti onnistui nousemaan toiseksi ja nappasi jo neljännen perättäisen palkintopallisijoituksen putkeen.

Kilpailu ei kuitenkaan ollut seitsenkertaiselle maailmanmestarille niin helppo mitä se näytti ulos päin. Hamilton kertoi kilpailun jälkeen, että hänen juomapullonsa ei toiminut, joten britti kaasutteli koko kilpailun ilman nestetankkausta Ranskan paahtavan auringon alla.

– Se oli todella rankka kilpailu, koska juomapulloni ei toiminut, sanoi Hamilton.

– Mahtava tulos ottaen huomioon sen, kuinka kaukana olemme olleet edellä olevia kavereita tällä kaudella.

Hamilton kiitteli tuttuun tyyliinsä tiimiään työpanoksesta ja fiilisteli Mercedeksen luotettavuutta, joka on ollut huipputasolla läpi kauden. Hopeanuolet ovat napsineet tasaisesti hyviä pisteitä, vaikkei W13-kilpurilla ole ollut asiaa voittotaistoon.

Hamilton nähtiin kilpailun jälkeen ennen podiumseremonioita lepäämässä selällään takahuoneen lattialla. Nesteetön kilpailu otti Hamiltoninkin kaltaista huippu-urheilijaa koville.

– En nähnyt painoani juuri nyt, mutta kuvittelisin menettäneeni noin kolme kiloa kilpailun aikana, joten se on todellakin tarpeeksi. Odotan innolla tämän juoman juomista loppuun, sanoi Hamilton vesipullo kädessään.

Hamilton on 12:n ajetun kilpailun jälkeen MM-pisteissä kuudentena. Kausi jatkuu jo viikon päästä Unkarin Hungaroringillä.