Ferrarin sekä McLrenin varikkopilttuissa tehtiin töitä kahden auton parissa pikkutunneille asti. F1-toimittaja Chris Medlandin mukaan Ferrari on vaihtanut Carlos Sainzin rungon. Sama on tehty brittitallin puolella Lando Norrisille.

Sainzin autosta löydettiin vika polttoainejärjestelmästä. Norrisin puolella kyse oli runkoon muodostuneestsa vahingosta, joka syntyi kanttikivien päältä ajamisesta. Sainzin ongelma löydettiin harjoitusten jälkeen.

Sainz on keskeyttänyt edellisestä kolmesta osakilpailusta kaksi. Viime viikonloppuna espanjalainen palasi takaisin palkintokorokkeelle sijoittuessaan kolmanneksi. Norris nappasi kauden ensimmäisen palkintosijansa Imolassa.

Moottoriviasta perjantaina kärsineen Valtteri Bottaksen korjaustyöt eivät ole vielä selvillä. Pahimmassa tapauksessa suomalaista odottaa lähtöruuturangaistus.

Espanjan GP:n kolmannet vapaat harjoitukset käynnistyvät kello 14:00.