Edelliset kaksi kautta kärkikastin ulkopuolella viettänyt Ferrari on luottavainen, että sen tämän kauden moottori on ainakin samalla viivalla, jollei jopa parempi kuin Mercedeksellä sekä Red Bullilla.

Italialaistalli on viimeisen kahden kauden aikana keskittynyt voimanlähteensä kehittämiseen. Vuoden 2019 päätteeksi FIA löysi koneesta jotain, joka piti muuttaa seuraavaan kauteen mennessä. Yhtäkkiä Ferrarin moottori olikin selvästi heikoin koko sarjassa.

Viime kauden päätteeksi talli oli omien sanojensa mukaan noin 25 hevosvoimaa kärkeä perässä. Binotton mukaan se ero on kurottu umpeen.

– Tietäessämme, että moottorikehitys jäädytettäisiin, oli luonnollisesti tärkeää, että saamme kurottua tämän eron umpeen. Viime kauden päätteeksi olimme noin 20-25 hevosvoimaa perässä, Binotto kommentoi Motorsport.comille.

– Tällä hetkellä emme tietysti ole täysin varmoja suorituskyvystä. Testauksessa monta muuttujaa loistavat poissaololla. Emme tiedä millä teholla muuta ajoivat. Emme myöskään osaa sanoa auton vedosta suorilla.

– Saamamme datan mukaan pystyimme kuitenkin selvittämään, että olemme muiden tasolla. Emme ainakaan ole ketään perässä, saatamme olla jopa muita edellä.

– Emme voi kuitenkaan vetää varmoja johtopäätöksiä. Kehityksestä voimme kuitenkin olla varmoja.