F1-sarjan legendaarisin talli Ferrari julkistaa uuden aikakauden kilpurinsa helmikuun puolivälissä. Uusien sääntömuutosten muovatessa moottoriurheilun kuninkuusluokkaa nähdään ensi kaudella täysin uudenlaisia kilpureita.

F1-sarjan alusta asti mukana ollut Ferrari on ensimmäinen talli, joka julkaisee edes suuntaa antavan päivämäärän autonjulkaisusta. Tallipäällikkö Mattia Binotton mukaan varmaa päivämäärää ei ole vielä asetettu. Auton julkistamistapahtuma asettuu päivämäärille 16-18.2.

– Meidän 2022 autossamme sekä moottorissamme tulee olemaan rutkasti innovaatiota, uskokaa pois, Binotto kommentoi Motorsport.comille.

Binotton mukaan erityisesti Ferrarin voimanlähde tulee olemaan erilainen kauden 2021-versiosta. Italialaistallia kohtasi katastrofi kaudella 2020, kun talli putosi keskikastiin surkean moottorinsa takia.