Tässäkö syy Sebastian Vettelin heikkoon vireeseen? – Ajaa huonompaa autoa kuin tallikaveri

© Kuva: Getty Images

Aston Martinin Sebastian Vettelin heikolle vauhdille paljastui syy perjantain toisten vapaiden harjoitusten jälkeen. Vettel paljasti, että hänellä on huomattavasti hitaampi ja vanhempi päivitysversio autosta kuin tallikaveri Lance Strollilla.

Vettel jäi perjantain vapaissa harjoituksissa sijoille 15 ja 16, kun tallikaveri Stroll oli kerran yhdestoista ja toisen treenin yhdeksäs. Vetteliltä kysyttiin Saksan Sky Sportsin haastattelussa vapaiden harjoitusten jälkeen, että onko turhauttavaa hävitä tallikaverille jatkuvasti.

– Ei oikeastaan. Hänellä ei hieman erilainen versio autostamme, mikä on selkeä etu, Vettel kertoi.

– Toivottavasti pääsemme sen (päivityksen) avulla eteenpäin.

Entisen kuljettajan ja nykyisen F1-asiantuntijan Ralf Schumacherin mukaan tilanteessa ei ole mitään outoa.

– Näimme jo viime kaudella, kun Sergio Perez turhautui siihen, että Lance sai aina paremman auton. Heidän tallinsa on kuitenkin pieni ja tällä tavoin he voivat säästää rahaa, kun osia testataan vain toisella aluksi, Schumacher sanoi.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.