Valtteri Bottaksen kanssa kolaroinut George Russell vihjaa tapaukseen liittyneen henkilökohtaisuuksia – ”En tiedä olisiko hän tehnyt noin toiselle kuljettajalle”

© Kuva: Getty Images

George Russell jatkoi hirmukolarin purkamista kilpailun jälkeen mediassa. Valtteri Bottaksen kanssa törmännyt britti pohti, että oliko tapauksessa kyse jostain henkilökohtaisesta.

– Meillä on ollut semmoinen herrasmies sääntö, että jos nopeampi auto lähestyy DRS-siipi auki, niin puolustava kuljettaja ei käännä rattia yllättäen, Russell aloitti Motorsport.comin haastattelussa.

– Olin auton vedossa ja yhtäkkiä jouduin väistämään. Valtterin liike rikkoi linjani ja minä menin märälle puolelle. Tuo on vaarallista kuivalla kelilläkin saati sitten märällä ja kapealla radalla.

– Olin todella vihainen hänelle. Hän puolustaa yhdeksättä sijaa, mikä ei ole Mercedes-kuljettajalle mitään. Tuollaista tehdään, kun puolustat kilpailun voittoa viimeisellä kierroksella.

– Se herättää kysymyksen, että miksi hän tekee noin. Ehkä, jos kyseessä olisi ollut toinen kuljettaja, niin hän ei olisi tehnyt noin. Nuo asiat kävivät mielessäni sillä hetkellä.

Russell taistelee pääsystä Mercedekselle ensi kaudeksi. Tallin junioriohjelmaan kuuluva britti ajaa kolmatta kauttaan F1-sarjassa. Hänen sopimuksensa Williamsilla päättyy tähän kauteen.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.