Mercedes koki aivan kammottavan kierroksen, kun jo aiemmin ulos ajanut Lewis Hamilton sai seuraansa tallikaveri Valtteri Bottaksen. Bottas joutui pääsuoralla hurjaan kolariin Williamsin George Russellin kanssa. Molemmat kuljettajat ovat kunnossa.

Russell lähti ohittamaan ulkokautta suomalaista, mutta hänen oikea eturenkaansa ajautui hieman nurmelle. Tämän jälkeen britti menetti autonsa hallinnan ja osui suomalaiseen. Kaksikko ajautui kovaa vauhtia seisään, mikä johti punaiseen lippuun.

Tulistunut Russell kävi sättimässä suomalaista ennen kuin hän oli edes noussut autostaan. Russell kävi läimäisemässä suomalaisen kypärään ja Bottas vastasi eleeseen näyttämällä britille keskisormea.

Molemmat kuljettajat kävelivät pois tilanteesta, vaikka Bottas joutuikin keräämään itseään hetken kauemmin Russelliin verrattuna.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.