Red Bull järisytti F1-maailmaa muutama viikko sitten, kun se julkisti Sergio Perezin hankinnan toiseksi kuljettajakseen. Meksikolainen on ensimmäinen kuljettaja, joka ajaa energiajuomatallin riveissä sen juniorikuljettajaohjelman ulkopuolelta sitten Mark Webberin.

Viime kaudella uransa avausvoiton napanneen Perezin kisavauhtia ei voi kiistää. Entinen F1-insinööri Ernest Knoors varoittaa kuitenkin, että meksikolaisen kanssa työskentely ei ole pelkkää ruusuilla tanssimista.

Knoors työskenteli Perezin kanssa tämän Sauberilla yhdeksän vuotta sitten, joten paljon on ehtinyt muuttua vuosien saatossa.

– Tunnen Sergion, sillä työskentelimme yhdessä Sauberilla. Hän on todella nopea sunnuntaisin, mutta palautteen kanssa hän ei kuulu missään nimessä sarjan parhaimmistoon, Knoors aloittaa RTL GP -sivuston kanssa.

– Hän on puhdas kilpailija, mutta hänen tapansa tuoda mielipiteitään esille on joskus väärä. Jos talli pystyy hallitsemaan tätä, niin ongelmaa ei synny.

– Tilanne saattaa kuitenkin olla veitsen terällä. Kukaan ei halua ajautua siihe, että henkilökemiat tallissa ei toimi kunnolla, Knoors päättää.