Mercedes myönsi käyttäneensä F1-kohukeksintöään Saksassa ”enemmän kuin koskaan”

© Kuva: Getty Images

Mercedeksen strategiapomo James Vowles myönsi Lewis Hamiltonin voiton olleen suurelta osin tallin uuden DAS-järjestelmän ansiota.

Nürburgringin poikkeuksellisen kylmät olosuhteet haittasivat monen tallin suunnitelmia F1-kilpureidensa säätöjen osalta. Renkaille oli todella vaikeaa löytää oikeita lämpötiloja koleilla syksykeleillä.

Kuninkuusluokan hallitseva mestaritallilla Mercedeksellä oli kuitenkin aivan oma ässä hihassaan. Saksalaiset päättivät ottaa kaiken irti kohutusta DAS-kaksiakseliohjausjärjestelmästään, mikä auttoi hallitsemaan renkaiden kulumaa ja lämpötiloja.

– On reilua sanoa, että käytimme DAS:ää enemmän kuin koskaan tänä viikonloppuna. Harjoituksissa, aika-ajoissa sekä myös kisassa. On rehellistä sanoa, että DAS:lla oli osansa siihen, että uusintalähtömme oli niin hyvä, Vowles sanoi.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.