Ferrari odottaa uusia päivityksiä F1-autoonsa Portugalin kisaviikonlopulle

© Kuva: Getty Images

Ferrari-pomo Mattia Binotto paljasti tallinsa suunnittelevan uusia teknisiä päivityksiä Portugalin GP:hen.

Formuloiden legendaarisimpiin valmistajiin kuuluvan italialaismerkin kausi on ollut murheellisen heikko. Ferrari on MM-taistelussa vasta kuudennella sijalla, mikä on tallille heikoin sijoitus sitten vuoden 1980.

Karmeita suorituskykyongelmia on pyritty korjaamaan kuumeisesti koko vuoden. Saksan kisaviikonloppuna maranellolaisten risukasaan paistoi taas hetkisen verran aurinko Charles Leclercin yltäessä harvinaisen hyvään tulokseen aika-ajoissa.

Suunta vaikuttaa kääntyvän hiljalleen parempaan päin. Binotto on luottavaisin mielin tulevista päivityksistä, jotka Ferrari tuo mukanaan Algarveen.

– Tärkeintä on, että päivitykset näyttävät menevän oikeaan suuntaan. Etenkin ensi vuoden kannalta. Meillä tulisi olla muutamia uusia päivityksiä Portugalissa. Jatkamme töitä kehittääksemme suoritustasoamme kokonaisuutena, tallijehu valotti.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.