Ferrari näyttää vetäytyvän protestistaan Racing Pointia vastaan pian, kertoo Auto Motor und Sportin Tobias Grüner.

Italialaistalli seuraa Renault’n esimerkkiä, joka hylkäsi protestinsa aiemmin tällä viikolla. Ranskalaistalli oli ensimmäisenä protestoimassa ”pinkin Mercedeksen” laittomia jarrujen jäähdytysputkia. Renult kuitenkin päätti jättää protestoinnin.

– Käsittelyssä olleet asiat olivat elintärkeitä lajin rehellisyyden kannalta sekä nykyisen kauden että tulevaisuuden osalta. Kiista tulisi nyt laittaa taaksemme, sillä meidän on keskityttävä loppukauteen, Renault kommentoi tiedotteessaan.

Ferrari tuki ranskalaistallia protestissaan, mikä alkoi FIA:n julkistettua rangaistuksensa Racing Pointin rikkeestä. Tällä hetkellä italialaistalli on kuitenkin ainut jäljellä oleva protestoija Racing Pointin lisäksi. Brittitallin mielestä rangaistus sääntörikkomuksesta on turha.

Nyt kuitenkin näyttää siltä, että myös Ferrari on luopumassa haasteestaan.

– Ferrari ei halua antaa asian olla, mutta tällä hetkellä on epäselvää jatkavatko he taistelua yksin, Grüner paljastaa.