Tässäkö on Sebastian Vettelin korvaaja? F1-asiantuntija pitää hyvänä vaihtoehtona

© Kuva: Getty Images

Entinen Formula 1 -kuski Martin Brundle pitää McLarenin Carlos Sainzin siirtoa Ferrarille täysin mahdollisena. Sainzia on yhdistetty Ferrarille italialaismediassa.

Nelinkertaisen maailmanmestari Sebastian Vettelin sopimus Ferran kanssa loppuu tähän kauteen. Vettel jäi viime kaudella uuden tallikaverinsa Charles Leclercin taakse MM-sarjassa. Brundle näkee Sainzin hyvänä vaihtoehtona saksalaiselle.

– Kyllä, kun häneltä loppuu nyt sopimuskin. Olen aina puolustellut Carlosta. Myös McLarenille, kun he eivät olleet varmoja hänestä. Hänellä on isältänsä peritty voittamisen mentaliteetti, Brundle sanoi Sunday Expressille viitaten Sainzin isään, joka on kaksinkertainen rallin maailmanmestari Carlos Sainz vanhempi.

– Sainz oli todella lähellä Verstappenia, kun he olivat Toro Rossolla. He valitsivat Verstappenin, minkä päätöksen kaikki varmaan tekisi, mutta Carlos vastasi hänen vauhtiinsa hyvin mielestäni.

Sebastian Vetteliä on puolestaan huhuttu McLarenille hänen yhteyksiensä kautta talliin. Voit lukea aiheesta lisää täältä.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.