Ferrarin F1-talli jatkaa yhteistyötään Vistajet-lentopalveluyhtiön kanssa ensi kaudella.

Legendaarisessa kestävyyskisassa Le Mansissa kilpaillut ja Ferrariakin autourheilu-urallaan edustaneen sveitsiläismiljardöörin Thomas Flohrin lentokonefirma teki italialaistallin kanssa uuden sopimuksen, jonka myötä yhteistyö jatkuu jo toista vuotta putkeen.

Kilpakuskin kokemuksensa myötä Ferrarin vaativat logistiikka- ja matkustushaasteet tunteva Flöhr suhtautuu kumppanuuden jatkoon innolla.

– Olen äärimmäisen ylpeä voidessani tukea yhtä maailman ikonisimmista ja menestyneimmistä kilpatalleista jo toista vuotta. Innovaatio, teknologia ja keskittyminen tehokuuteen ovat arvoja, jotka jaamme heidän kanssaan, Vistajet-pomo sanaili tiedotteessa.

Flohr on kisannut urallaan kolme kertaa Le Mansin 24 tunnin ajossa. Kahtena viime vuonna sveitsiläinen ajoi F1-konkari Giancarlo Fishichellan tallitoverina.