”Meidän on tehtävä iso päätös nyt” – F1-talli vaikean valinnan edessä

© Kuva: Getty Images

Alain Prost, joka on F1-talli Renaultin hallituksen jäsen, pitää ensi kautta Renaultin kannalta elintärkeänä. Hänen mukaansa tallin on tehtävä päätös nopeasti kehityslinjojen kanssa seuraavaa kahta kautta ajatellen.

Ensi kauden aikana suunnitellaan kauden 2021 autot, jotka ovat täysin uudenlaisia uusien aerodynamiikkasääntöjen vuoksi. Tästä syystä kauden 2020 autoon käytetty kehitystyö ensi kauden aikana tarkoittaa hukattuja resursseja.

– Kärkitalleilla on rahaa kahteen kehitysohjelmaan. Jos he kehittävät normaalisti autoa kaudella 2020, heillä on yhtä iso budjetti kaudelle 2021 kuin meillä molemmille vuosille, Prost sanoi Auto Motor und Sportille.

Prostin mukaan ranskalaistallilla on mahdollisuus keskittyä ensi vuoden menestyksen kustannuksella kauden 2021 auton kehittämiseen.

– Silloin me voisimme valmistautua kauteen 2021 lähes samanlaisissa olosuhteissa kuin kärkitallitkin. Tämä tarjoaa meille todella ison mahdollisuuden.

– Meidän on tehtävä iso päätös nyt. Renaultin kaltainen tiimi ei voi noin vain uhrata yhtä kautta vuoden 2021 takia. Meidän on pärjättävä edes kohtuullisesti.

Lähde: grandprix247.com


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.