Renault’n australialaiskuski Daniel Ricciardo otti vastuun niskoilleen Brasilian GP:n yhteenotostaan Haasin Kevin Magnussenin kanssa. Kolarista huolimatta F1-pilotti oli tyytyväinen tulokseensa kisassa.

Ricciardo ja Magnussen päätyivät törmäämään toisiinsa keskellä mutkaa São Paulon vaiheikkaassa kisassa. Tanskalainen pyörähti iskun voimasta radalta ulos, mutta Renault-kuljettaja pääsi jatkamaan matkaansa.

Vaikka tälli tuomittiin aluksi jo kisatilanteeksi, sai Ricciardo vielä myöhemmin viiden sekunnin aikarangaistuksen. Miehellä ei ollut valitettavaa tuomiostaan.

– Otan vastuun tilanteestani Kevinin kanssa. Siinä oltiin lähellä, mutta törmäsin häneen ja hän pyörähti. Joskus niin voi tehdä ja se toimii, mutta joskus taas renkaat koskettavat, Ricciardo kertasi tilannetta The Sydney Morning Herald -lehdelle.

Aikasakostaan huolimatta Ricciardo nousi lopulta kuudenneksi Lewis Hamiltonin rangaistuksen myötä. Tulos oli enemmän kuin ausssikuski tohti odottaa.

– Tuollaisessa tilanteessa sitä ajattelee kisan olevan ohi, mutta jatkoimme hommien tekoa ja ylsimme todella vahvaan kisaan, Ricciardo hehkutti.