HWA-talli liittyy mukaan Formula 2 -sarjaan ensi kaudeksi. Moottoriurheilufaneille tuttu talli laajentaa toimintaansa ottamalla hallintaansa vanhan Arden-tallin.

DTM- ja Formula E -sarjoista tuttu HWA on laajentanut toimintaansa viime vuosina radikaalisti. Mercedeksen ”sateliittitallina” toiminut HWA auttoi Hopeanuolta pääsemään kärryille sähköformuloista, mutta DTM-sarjassa yhteistyön päättyminen käänsi merkin kelkan Aston Martinin toiminnan pyörittämiseen viime kaudella.

Formula 3 -sarjassa tällä kaudella debytoinut talli on mukana ensi vuonna myös astetta ylempänä. Arden sen sijaan katoaa GP2-sarjan osallistujaluettelosta oltuaan mukana sarjan perustamisvuodesta 2005 asti.

Red Bullin tallipäällikön Christian Hornerin osaomistamassa tallissa on ajanut myös suomalaiskuljettajia, nimekkäimpinä Heikki Kovalainen GP2-sarjassa 2005 ja Niko Kari GP3-sarjassa 2017. Kovalainen sijoittui sarjan avauskaudella pisteissä toiseksi.

Arden-tallin kuljettajina toimivat tänä vuonna Anthoine Hubert ja Tatiana Calderon. Kaksi kilpailua voittanut Hubert menehtyi Belgian kisaviikonloppuna, Calderon on ajanut kauden pisteittä.