Kaipaatko mielenkiintoista formula-aiheista luettavaa? SuomiF1 tarjoaa herkullisen mahdollisuuden voittaa vuoden kovin kotimainen moottoriurheilujulkaisu!

SuomiF1-sivuston Instagram-tilillä on käynnissä kilpailu, jossa on tarjolla uunituore Mika Salo – elämäni -elämäkerran erikoispainos. Formulatähden elämää ja uraa värikkäästi kuvaileva, runsaasti uusia asioita kulissien takaa paljastava opus on tarjolla sekä Salon että sen kirjoittaneen legendaarisen F1-toimittaja Heikki Kullan nimikirjoituksilla varustettuna.

Mikä parasta, kirja-arvontaan osallistuakseen ei tarvitse osallistua mihinkään arveluttavaan toimintaan. Riittää, kun Venäjän GP:n starttiin mennessä on yksi niistä yli 4000 SuomiF1:n IG-sivun tykkääjästä, joka on käynyt tägäämässä kaksi kaveriaan tähän postaukseen.

Siis, vielä rautalangasta:

  • Seuraa Instagram-sivuamme
  • Tägää TÄHÄN KUVAAN kaksi kaveriasi, jotta myös he saavat tiedon tästä erikoispalkinnosta!
  • That’s it! Kun 4000 seuraajan raja paukahtaa rikki ennen Venäjän GP:n starttia, arvotaan kirja yhdelle onnekkaalle.

Instagram ei ole osallisena arvonnassa.

Alla muutamia herkkupaloja Mika Salon kirjasta. Itse kirjassa ennenkuulumattomia tarinoita tai uusia paljastuksia tuttuihin juttuihin tuntui löytyvän lähes joka sivulta.

Mika Salo oli lähellä halvaantua lääkärin virheen takia, raju ulosajo ennen F1-taipaleen alkua aiheutti tuskallisia hetkiä läpi uran – elämäkerta paljastaa Salon uran flirttailun kuoleman kanssa

Mika Salon manageri sairastui vakavasti – suomalaiskuski jäi miehen ainoaksi asiakkaaksi muiden hylätessä, Bernie Ecclestone palkitsi lojaaliuden

Mika Salo avautuu rattijuopumuksestaan, joka lähes tuhosi miehen uran – “helvetin typerä juttu”

Mika Salon elämäkerta paljastaa: F1-debyytti oli lähellä tapahtua jo aiemmin