Katso F1-sarjan pistetilanteet täältä – Bottakselle pientä helpotusta Verstappen-uhkaan, Alfa Romeolle katastrofi keskikastin taistossa

© Kuva: Getty Images

Belgian GP ei tuonut järisyttäviä muutoksia formula ykkösten pistetilanteisiin. Valtteri Bottakselle sunnuntain tulos toi kuitenkin pientä lisäturvaa.

Suomalaisen kolmossija kartutti pistepussia 15 MM-pisteellä. Vaikka tallikaveri Lewis Hamilton nykäisi lisää kaulaa kakkossijansa myötä 65 pisteeseen, on Bottaksen tilanne taaksepäin nyt turvallisempi.

Max Verstappenin toheloitua itsensä ulos jo avauskierroksella katkesi samalla hollantilaisen viime kisojen hurja lento. Se oli siivittänyt Red Bullin ykköstykin jo aivan Bottaksen kantaan. Nyt ero kasvoi jälleen, ollen nyt 21 pistettä.

SuomiF1 arvioi Belgian GP:n topit ja flopit: F1-sarjan uusin voittaja ansaitsee kaiken hehkutuksen, Kimi Räikkösen tallikaveri joutaa roskiin

Verstappenin toheloinnilla oli vaikutusta keskikastiin. Kimi Räikkönen tipahti pistesarakkeessa pykälällä, kun tarjolla ollut oiva pistepotti vaihtui nollatulokseen, kiitos hollantilaisen höntyilyn. Edelle pyyhälsi seitsemänneksi ajanut Daniil Kvjat.

Räikkösen epäonni ja Antonio Giovinazzin tökerö ajovirhe viimeisellä kierroksella olivat kalliita takaiskuja Alfa Romeolle. Nollatulos samalla kun Toro Rosso, Renault ja Racing Point napsivat mukavat pistepotit asettavat tallin pitkälle takaa-ajomatkalle loppukauden kisoihin.

Katso MM-sarjan pistetilanteet kokonaisuudessaan täältä!


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.