Valtteri Bottaksella varma jatko Mersulla myös kaudelle 2021? – Renault-pomo paljasti mielenkiintoisen yksityiskohdan Oconin sopimuksesta

© Kuva: Getty Images

Renaultin tallipomon Cyril Abiteboulin paljastus Esteban Oconin sopimustilanteesta saattaa tietää hyvää Valtteri Bottaksen tulevaisuudelle.

Ocon solmi kahden vuoden sopimuksen Renaultin kanssa ennen Belgian GP -viikonloppua. Mercedeksellä ei ole minkäänlaista purkuoikeutta juniorikuskinsa sopimukseen tuona aikana.

– Hän on Renaultin kuljettaja, mikä on täysin selvää. Mercedeksellä ei ole minkäänlaista oikeutta häneen sopimusaikana, Abiteboul kertoi Spassa medialle perjantaina.

Renault lainasi viime kaudeksi Carlos Sainzin Red Bullin organisaatiosta. Oconin kohdalla samanlaisesta järjestelystä ei ole kyse.

– Tämä on erilainen järjestely kuin Carloksen kanssa viime vuonna. Siinä ei ollut sopimusta, vaan laina Red Bullilta. Hän (Ocon) on täysin Renaultin kuljettaja, Abiteboul painottaa.

Oconin Renault-sopimus voi tietää myös jatkosopimusta Bottakselle kaudeksi 2021. Mercedes aktivoi torstaina lisävuoden Bottaksen sopimuksesta, mikä pitää suomalaisen tallissa myös kaudella 2020. Bottaksen ainoa haastaja Mercedes-paikalle oli Ocon.

Kauden 2021 osalta kuljettajarumba voi pyörähtää mielenkiintoisesti liikkeelle, sillä lähes jokaisen kuljettajan sopimus on katkolla kauden 2020 jälkeen.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.