Kimi Räikkösen perjantaipäivä Belgian Spassa sai epämiellytävän käänteen, kun humalainen fani öykkäröi Alfa Romeo -tähdelle.

Humalainen fani huitaisi Kimi Räikköstä: ”Hän tuli eteeni”

Silminnäkijöiden mukaan humalainen fani huusi Räikköselle käyden myös fyysisesti käsiksi F1-tähteen. Mika Salo kertoi C Moren TV-lähetyksessä menneensä itse väliin öykkärin jatkaessa törkeää toimintaansa.

Räikköselle omistetulla Twitter-fanitilillä on julkaistu kuva välikohtauksesta. Kuvassa Max Verstappenin fanilippikseen sonnustautunut ”F1-fani” huutaa häntä kohti katsovalle Räikköselle.

Kimi Räikkönen #bwoah

@Kimi7iceman
Some idiot in the paddock today decided to accost Kimi and have a stand up row! It’s no wonder that drivers sometimes feel they have to avoid fans. People like this spoil it for all of us. Still, maybe it fired Kimi up. P7 in FP2 💪