Formula 2 -sarjassa nähtiin lauantaina hyvin hämmentävä episodi, minkä seurauksena Mahaveer Raghunathan sai kilpailukieltoa.

MP Motorsport -tallissa kisaava intialainen onnistui rikkomaan virtuaalista turva-autoa koskevaa sääntöä peräti kolmesti lauantaisen kilpailun aikana. Tuomariston mukaan Raghunathan jätti VSC:n huomioimatta jokaisella kerralla.

Pisteittä tällä kaudella ajanut Raghunathan sai jokaisesta tempustaan 15 sekunnin aikasakon ja kolme rangaistuspistetä. Kun alkukaudesta töhöileen miehen tililtä löytyi jo ennestään rangaistuspisteitä, ylittyi kilpailukieltoon pakottavan 12 pisteen raja. Raghunathan joutuu jättämään väliin seuraavana vuorossa olevan Itävallan kisaviikonlopun.

Raghunathan on muun muassa törmäillyt kilpakumppaneihinsa, minkä lisäksi Bahrainissa hän kiersi radan yhden kerran liikaa ruutulipun jo heilahdettua.