Suomalainen rallin tulevaisuudenlupaus Jari Huttunen saa erinomaisen näytönpaikan. Huttunen saa alleen Hyundain i20 WRC -menopelin rallin SM-sarjan Riihimäen osakilpailuun.

Korealaismerkin nuoriso-ohjelmasta tuttu Huttunen pääsee ottamaan tuntumaa huippuluokan kalustolla suomalaiseen rallimaastoon. Huttusen ajot ovat jääneet tänä vuonna vähäisiksi Hyundain supistettua muita ajo-ohjelmiaan tehdastalliin panostamalla.

Kyseessä on Huttuselle vasta kauden kolmas ralli, mutta mies aikoo käyttää tilaisuutensa hyväkseen.

– Hyvillä fiiliksillä lähdetään kisaan, on kiva päästä taas ajamaan. Autohan on tosi hyvä, joten sillä pitäisi keretä, ”syväjäämiehenä” viileistä lausahduksistaan tutuksi tullut Huttunen kertoo tiedotteessaan.

Riihimäellä reitillä nähdään myös toinen WRC-auto, kun Takamoto Katsuta kisaa Toyotan ykkösrallitykillä.