Mercedes aikoo säilyttää Niki Lauda -kunnioituksensa autossaan ”ikuisesti”

© Kuva: Getty Images

Mercedes aikoo säilyttää Niki Laudan kunniaksi lanseeraamansa punaisen tähden autonsa kyljessä ”ikuisuuden”.

Punainen tähti on yksi kolmesta Mercedeksen kunnianosoituksesta tällä viikolla menehtyneelle F1-legendalle ja tiimin johtohahmolle. Lue lisää: Mercedes maalautti autonsa uusiksi Niki Laudan kunniaksi – katso kuva tyylikkäästä kunnianosoituksesta

Punainen Halo on vain Monacossa nähtävä tribuutti, mutta punainen tähti tulee säilymään hamaan tulevaisuuteen. Syy on selvä.

– Olen ylpeä tiimin suorituksista ja siitä, miten olemme muistaneet Laudaa tänä viikonloppuna. Punainen tähti tulee säilymään ikuisesti autossamme, sillä se kunnioittaa Nikin merkitystä tallillemme hyvin, tallipomo Toto Wolff kertoi motorsport.comille.

>>> Osallistu kisaan ja voita Alfa Romeo Racing -tuotepaketti!