Mercedes maalautti autonsa uusiksi Niki Laudan kunniaksi – katso kuva tyylikkäästä kunnianosoituksesta

© Kuva: Getty Images

Mercedes on tehnyt vielä yhden muokkauksen W10-autoonsa Niki Laudan kunniaksi. Nyt menehtynyttä F1-legendaa muistetaan näkyvästi.

Alkuviikosta kuollut kolminkertainen maailmanmestari ja Mercedeksen johtohahmo Lauda on ollut näkyvästi kunnioitettu F1-varikolla Monacon GP-viikonloppuna. Lukuisat tallit ovat muistaneet itävaltalaista.

Mercedes esitti jo aiemmin omat tribuuttinsa johtajalleen. Keulassa olleen Danke Niki -tekstin lisäksi yksi kyljessä olleista tähdistä oli maalattu punaiseksi (katso kuvat). Nyt vastaavan värin on saanut pintaansa myös Halo-suojakaari.

Punainen lippalakki oli Laudan tavaramerkki.

>>> Liverpoolin voitolle jättikerroin 50,00 Napolia vastaan – lyö veto nyt!