Mika Häkkinen tekee paluun itselleen rakkaalla radalla – alle Mclarenin kilpuri

© Kuva: Getty Images

Formula ykkösten kaksinkertainen maailmanmestari Mika Häkkinen tekee paluun ratakilpailuihin. Suomalainen ottaa osaa syksyllä ajettavaan Suzukan 10 tunnin kestävyyskilpailuun.

Edellisen kerran tosissaan kilpaa 2011 ajanut Häkkinen osallistuu Intercontinental GT Challenge -luokan kisaan McLarenin 720S GT3 -autolla yhdessä Katsuaki Kubotan ja Hiroaki Isiuran kanssa. Viime syksynä Häkkinen ajoi itselleen rakkaalla radalla näytösluonteisesti kauden 1998 maailmanmestaruuden tuoneella McLarenillaan.

– Vierailin Suzukassa ensimmäistä kertaa 16 vuoteen vuonna 2017 ja uudestaan viime vuonna. Tapasin innokkaita paikallisia faneja, ja pidin radasta niin paljon, että haluan tehdä paluun, Häkkinen kertoo motorsport.comille.

Suzuka on Häkkiselle tärkeä paikka. Hän varmisti radalla uransa molemmat maailmanmestaruudet voittoisilla ajosuorituksilla 1998 ja 1999. Radalla hän ajoi myös ensimmäisen palkintokorokesijoituksensa (1993) ja viimeisen GP-starttinsa (2001).

Kimi Räikkönen vastaan Mika Häkkinen – kumpi on parempi? SuomiF1 analysoi sinivalkoiset F1-legendat

Mika Häkkinen esitteli uunituoretta autohankintaansa – superautolla posketon hintalappu! Katso kuva

Häkkisen ja Räikkösen tallikaveri muistelee aikojaan suomalaisten rinnalla: ”Mikalla ja tallipomolla erityislaatuinen suhde”


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.